CX

Jag dog typ när jag såg den här bilden. XD

Kvällens låt

Ed Sheeran - The A Team

Ouran High School Host Club The Movie!

KYAAAAAH!
OHSCH The Movie kommer snart! ^w^

Tell Your World

livetune ft. Hatsune Miku - Tell Your World

Candy love


I'm getting used to the blue tears, the blue sadness


Tumblr

Lyckan man känner när så många människor gillar ens favoritlåt, på tumblr.

Dark Shadows

Yay! Ska snart dra på bio med Linnea och se denna härliga film! ^^

Dagens låt

James IV - Ammunition

Kurvigt!

Alla är inte smala, vi ser alla olika ut.
Man måste inte var smal för att var snygg, något som jag själv fortfarande intalar mig.
Jag tycker att det är enormt svårt att kunna acceptera sin kropp och tycka att man är snygg, när man har en sån enorm press på sig från media. "Man ska vara smal, ha stora bröst, en snygg bränna året om."
Och det blir fan inte lättare att acceptera sina kurvor när ens smala kompisar klagar på hur feta de är, och att de borde gå ner i vikt - när de typ väger 50-60kg och är någonstans mellan 165-170cm lång. Antingen så är har de anorexia eller någon annan ätstörning, eller så vill de bara ha någon bekräftelese(mest troligast). Ledsen tjejer, men jag står banne mig inte ut när ni står och klagar på erat utseende hela tiden och att ni är feta och fula osv. Vi är alla pressade av medias ideal, men gå inte runt och klaga - vi andra i eran omgivning mår bara sämre.
***
Jag kommer ihåg när jag och tjejerna i min klass skulle byta om till idrotten. Det var i sjuan och vi hade nyss haft en årlig hälsokoll hos skolsystern.
Direkt så började ju några tjejer klaga på att de var så tjocka och bla bla bla. Kul. Väldigt.
Under just den tiden så hade jag typ 5-6kgs övervikt också, så jag satt typ där och bara.. "jaha.. om du som väger 52kg, är 165cm lång och är tjock och jag väger 86kg och är 170cm, vad är jag då?"
Jag hade VÄLDIGT svårt att acceptera min vikt just då, så det var ju som ett jäkla slag i magen, när tjejerna satt och klagade.
Jag är dock helt nöjd med min kropp just nu. Jag är nu 171cm lång och väger ca. 80kg, vilket enligt min skolsyster är precis en hälsosam vikt. Det enda jag behöver göra är att hålla min vikt och skulle jag gå ner något kilo, så är ju det bara bra. ^^
Bilderna kommer härifrån.

OMG! <3

Brick & Lace - Love Is Wicked
Omggg, vet ni hur länge jag har letat efter den här låten?! Den är så sjukt bra! ♥

Everyone knows I'm in over my head

The Fray - Over My Head


-


David So

Source

RSS 2.0