Stan

Hello! Idag har jag varit på stan med Anna och tre kompisar till henne. Det var väldigt trevligt. :3 hihi. Just nu så bloggar jag med blogg.se's app på bussen. (^_^)

Juste, jag köpte HK-godis i Kroatien. (^_^)


Gatcha Gacha

Hallo! Jag ville bara tipsa er om den här mangan. ^w^

Yuri Muroi, a promiscuous girl with a reputation among the male student body, has just broken up with her thirteenth boyfriend; her previous boyfriends have always dumped her. She soon meets playboy Yabe Takahiro, and begins to think he might be her true love. Yabe, however, decides the only girl he will date seriously is Motoko Kagurazaka, the most popular girl in school. Kagurazaka displays no interest in him, but might secretly like him.

Muroi has a suitor of her own: Sho Hirao, the student body president. Hirao is clumsy and tactless around girls. He is in love with Yuri, because she, unlike other girls, never seems to be affected by his inadvertently harsh words. As Yuri is drawn into a friendship with Yabe, Motoko, and Hirao, she begins to learn the horrible truth between Yabe, Motoko and her dead sister Kanako and a terrible past that will never be fixed.

Genre: Comedy, drama, romance

Volumes: 8

 

 


Thinking of yoooou!

Super Junior - A-CHA
Well hello there! Min mami såg den här videon på youtube för ett tag sen åh ropade på mej åh sa: lyssnar du på den här? Jag kom åh tänka på dej när jag såg den. Hihi, I LOVE MUM! Om inte hon hade sagt så hade jag inte hittat den och det hade varit .

vlog 17: CLUBBIN! not my thang...

David So, shut up and sleep with me, come on why don't you sleep with me?
Naah, just kidding. But seriously though, marry me! ♥
Hahah.. ^^

Kvällens låt

Perfume - Fake It
Jag älskar den här låten!♥ ^^

Vlog #4: Asians in the Library - UCLA Girl (Alexandra Wallace) going wild on Asians

Den högst rankade kommentaren är min, it's unbeliveble!
Den här videon handlar om en tjej som snackar skit om asiater i bibliotek, och hur dem typ tar över UCLA.. ? xD
Den här tjejen verkar inte vara den vassaste kniven i lådan. xD

KOREA LOVE

Hallo! Jag köpte även denna mascara på marknaden i Hudiksvall. ^^

Dagens låt

Perfume - Night Flight

New eyelashes

Well hello there! Jag köpte de här lösögonfransarna på marknaden i Hudiksvall förra helgen. De kostade 90kr, vilket är 18kr per paret. Det är extremt billigt, med tanke på att ett par lösögonfransar av t.ex märket Dura Lash(ett ganska vanligt märke i affärer som t.ex Lindex, H&M etc..)kostar typ minst 70kr per paret! Jag är väldigt nöjd med mitt köp!  
Uppdatering: Anonym undrade om det står på thailändska på förpackningen, och svaret på den frågan är ja. ^^

Japanese style mobile cases


Jag älskar Foki's skal! De är så himla söta! ^^
Åh den där låten är awesome, jag undrar om det är någon remixad version av Dango Daikazoku.. Hmm. :3


That's not gay!

Jag älskar Kevjumba's videos, de är awesome! ^^
Jag vet inte varför, men jag är typ besatt av asiater.. Fråga mej inte varför, because I don't know!! xD


Weird comments

Hello there! Har nån av er också fått kommentarer på engelska från konstiga webbsajter? xD Jag har fått några stycken, här är en av dem:
Hello!I enjoyed looking around Your web-site! Keep up this great resourse! With the best regards!
2011-09-14 @ 11:03:24 
URL: http://ragnareli.unitblog.com
Jag brukar kolla upp deras sidor när jag får såna här kommentarer, men jag fattar nada av deras sidor.. xD
Aja..
Åh, juste:
Här sitter Linnea vackert och äter sin mat,
medans jag får en spabehandling. Haha.. ^w^

Lånaren Arrietty + Prinsessan Mononoke

Jag är så glad att jag skulle kunna gråta nu. Jag såg nyss att Karigurashi no Arrietty ska ha premiär på bio den 2:a november! ^^ ♥
Handling:
Det här är historien om en familj med småfolk.
Under golvplankorna i ett stort hus, i en vildvuxen och magisk trädgård i utkanten av Tokyo, bor den pyttelilla 14-åriga Arrietty med sin lika pyttelilla familj. Huset bebos av två äldre damer som inte har en aning om att deras små inneboende existerar.

Arrietty och hennes familj lever på att låna.
Allt de äger har de lånat, eller gjort från saker som de har lånat. Viktiga saker som gas, vatten och mat. Bord, stolar och köksprylar. Och godbitar… en sockerbit här, en liten bit av något annat där.
Men bara väldigt lite varje gång, så att det inte märks.

En dag flyttar den 12-åriga pojken Sho in i huset. Arriettys föräldrar har alltid varnat henne; - låt aldrig människorna se dig. För när någon av småfolket blivit sedd, måste de alltid ge sig iväg.
Men hon lyssnar förstås inte, och Sho upptäcker henne. De två blir snabbt förtroliga med varandra och snart är de bästa vänner.
Juste, Prinsessan Mononoke har premiär den 4:e oktober! ^^ ♥
Handling:
Efter att ha räddat sin hemby från en attack av en demon ser den unge Ashitaka hur något som liknar svarta tentakler virvlar längs hans arm. Under kampen har han själv blivit drabbad av samma förbannelse som drabbat den vildsvinsgud som utförde attacken. Om han inte lyckas häva förbannelsen kommer den snart att ta över hela hans väsen och för varje gång han känner ilska eller hat kommer den att växa i styrka. Den smittade vildsvinsguden kom från skogen, och dit beger sig även Ashitaka. Jakten på botemedel för honom djupt in i skogen och plötsligt befinner han sig mitt i ett krig mellan människorna och djurgudarna, ledda av Prinsessan Mononoke - en människa fostrad av vargar.
Jag kommer garanterat att se båda filmerna!♥

Konbanwa

Hallo! ^w^ I hope you're not angry guys.. det var ju ett tag sen jag skrev. xD Men jag har tre bra ursäkter! :D :
1. Jag har varit sjuk.
2. Jag har inte orkat.. xD
3. Jag har varit bortrest.
Apropå den sista ursäkten, jag har varit hos min gammelmoster i Iggesund, som ligger en mil söder om Hudiksvall. Vi var där p.g.a. att hon fyllde år och så var det marknad i Hudiksvall oxå. :3 Jag kommer att lägga upp några bilder lite senare i bloggen på grejerna jag köpte + två grejer från Kroatien och en annan sak som jag köpte från Nolia i början av augusti. :3
Hur som helst, ny vecka, nya händelser. Även om det inte hänt mej något speciellt, förutom att jag opererade min stortå för andra gången.. :< Jag hade nageltrång som utvecklades till något hemskt. xD
Första gången jag opererade min tå så berättade sjuksköterskan hur det skulle gå till: "Du kommer att få två sprutor med bedövning på stortån, sen så skär läkarn bort en rejäl bit av nageln." Och, hon sa att sprutorna skulle känna som två helt vanliga sprutor. MEN ack så fel hon hade..  Sprutorna kändes typ såhär:.
Men idag så gick det jättebra. Visst, sprutorna gjorde typ skitont men, det gick mycket bättre än förra gången. Den här gången så var läkaren mer kunnig än den andra läkaren.. :3
Men seriöst, när jag fick reda på att jag blev tvungen att operera min tå igen så kände jag mej  ungefär såhär:
En bild säger mer än tusen ord, alltså säger dem här bilderna mer än 3000 ord. xD
Well.. that's my precious life.. eller inte.
AAAAAAAAAAAAAAH, GORDON KITCHEN NIGHTMARES BÖRJAR NU!!! 
Gotta go!

Top 40 Arab Names

Haha, jag dog nästan när jag såg den här videon! xD ♥

Stickers

Som ni vet så säljer ju Foki mobilskal på sin butik/onlineshop. Och som ni också vet så är dem väldigt, väldigt dyra. Men, ser ni den inringade bilden? Ni kan köpa såna mobilstickers på Kawaiidesign! ^^
Dem med mindre motiv eller bara ett motiv kostar 19-39kr. De större kostar mellan 89-149. Dem stora antar jag täcker hela baksidan på en mobil. :)
Källa: Min tumblrblogg! ^^


Ny e-postadress

Hallo! Jag ville bara skriva att jag använder mej av en ny e-postadress: hanachan97@hotmail.com, pga att min andra har typ blivit hackad eller något sådant.. den skickar typ reklammail till andra användare.. :s
Aja, now you know! ^^
Btw, jag mår mycket bättre nu än igår! :3

RSS 2.0